COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Klantcase

 

PORTUS

 

Voor Portus hekwerken en poorten werken we met veel plezier aan hun communicatie en automatisering. We brachten hun merk tot leven met een visuele identiteit die echt bij hen past en automatiseerden hun webshop en productcatalogussen. Hierdoor kunnen ze eenvoudig meer dan 10.000 artikelen aanbieden en beheren. Een project dat zowel hun merk als hun efficiëntie versterkt!

BRANDING

 

Voor Portus werken we met veel plezier aan hun branding, waarbij hun echte verhaal voorop staat. Wat we doen is niet zomaar een huisstijl ontwerpen, maar écht de kern van een organisatie naar buiten brengen. Voor Portus hebben we dat gedaan door hun unieke verhaal te vertalen naar een visuele identiteit die perfect past bij wie ze zijn en wat ze doen.

 

Het creatieve proces voelde als een feestje, zowel voor ons als voor Portus. Samen hebben we iets neergezet dat niet groter of anders gemaakt is dan het moet zijn, maar dat juist écht past bij hun visie. Door dit verhaal te versterken en te verbinden met hun doelgroep, hebben we een imago gecreëerd dat niet alleen mooi is, maar ook helemaal klopt en herkenbaar is.

DATA

 

Portus heeft meer dan 10.000 artikelen beschikbaar, die we via een gebruiksvriendelijke webshop aanbieden en toegankelijk maken via uitgebreide productcatalogussen. 

Voor Portus hebben we een centrale omgeving gecreëerd waarin alle productcommunicatie efficiënt wordt beheerd. De basisgegevens van hun uitgebreide assortiment zijn direct gekoppeld aan zowel de webshop als hun drukwerk, dankzij een naadloze koppeling met hun ERP-systeem. De website, gebouwd in WordPress en voorzien van slimme uitbreidingen door ons webteam, biedt Portus volledige controle over hun content en webshopbeheer. De webshop is volledig geïntegreerd met de bedrijfsadministratie voor snelle, foutloze orderverwerking. Daarnaast wordt dezelfde productdata gebruikt voor geautomatiseerde opmaak van gedrukte catalogussen, zodat wijzigingen direct en eenvoudig doorgevoerd kunnen worden.

DONE

 

• Branding 

• Ontwerp en bouw webshop, volledig gekoppeld aan het ERP-systeem.
• Een tijdelijke Excel-oplossing voor de dynamiek van de opstartfase.
• Indexering en categorisering van artikelgegevens voor online en offline communicatie.
• Advies over digitale strategie en toekomstige systemen.
• Ontwerp en automatische opmaak van een productcatalogus.

Klantcases

Als brandmaster ben ik jouw partner in het opzetten van jouw brandportal in ons eigen huisstijl management systeem met geïntegreerde warehousing.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.