COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Windesheim

 

STUDENTEN FÉÉSTIVAL

 

Als afsluiting van de introductieweek van Windesheim Almere wordt de Esplanade omgetoverd tot een fééstivalterrein. Een festival dat niet alleen een feest is, maar ook het startschot van het nieuwe studiejaar. Hier ontmoet je nieuwe mensen, kun je meedoen aan leuke activiteiten en is er ieder jaar weer een verassende line-up. Wij mochten de huisstijl, promotiemiddelen en de aankleding van het terrein vormgeven.

Het Studentenfééstival is het jaarlijkse evenement waar Windesheim samen met alle studenten én medewerkers van de hogeschool het jaar aftrappen. Elk jaar wordt er weer een verrassende line-up samengesteld. Daarbij staat het podium met muziek centraal en daaromheen zijn er diverse activiteiten zoals een gamezone met interactieve spellen zoals Mario Kart XL, een Twister Boulderbox, Dance Arcade, maar ook klassieke spellen zoals tafeltennis, beerpong, airhockey en nog veel meer. Ook kun je een oogfoto maken, herinneringen vastleggen met de 360 graden Video Spinner en fotobooth, maar ook jezelf verwennen met een manicure, een eigen portret laten schilderen of jezelf mooi maken met henna- en of facepaint.

 

Een Logo wat flexibel is en meebeweegt met de content.

Briefing: We zoeken een creatief communicatieconcept in de huisstijl van Windesheim voor het Studentenfééstival dat in diverse communicatie-uitingen gebruikt kan worden. Natuurlijk in promotie maar ook in de aankleding van het festivalterrein. Het concept moet een duidelijk beeld geven van het feest en op lange termijn te gebruiken zijn. 

Klantcases

Wij begeleiden je van begin tot eind bij het ontwikkelen van pakkende concepten en bij de vormgeving van krachtige middelen.

GRAFISCH VORMGEVEN

neem contact op met mij

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.